PMSWEET

AMBACHTELIJK LUXEGEBAK
VOOR PROFESSIONELE ZOETEKAUWEN 

Patisserie, vooral macarons, heeft me altijd geboeid. Op mijn 16e ging ik de uitdaging aan om de perfecte macaron te creëren in mijn moeders keuken. Na vijf jaar proberen slaagde ik erin het ideale recept te vinden, waarbij een licht biscuit en een smaakvolle ganache samensmelten tot een ongeëvenaarde macaron.

Mijn verhaal ontvouwt zich in drie fasen: van ambachtelijke experimenten in de keuken van mijn ouders, naar groei en professionalisering met hulp van mijn partner, Philippe, tot uiteindelijk de automatisering zonder in te boeten aan kwaliteit en vakmanschap. Vandaag schrijven wij het verhaal verder in ons gloednieuwe gebouw van 17.000m2, met een toegewijd team van 350 medewerkers. Gesterkt door ons team kent PMSweet een spectaculaire groei, waarbij onze productie is gestegen van 10.000 naar meer dan 1.000.000 macarons per dag.

Vandaag bestaat PMSweet uit een krachtig managementteam. Samen met mijn partners, Guillaume en Arnaud, vormen we een gedreven ploeg die hoogwaardige macarons tegen de beste prijs op de markt brengt. We combineren hiervoor vakmanschap, kwaliteit en grootschalige productie naadloos. We zijn trots op het feit dat we de voorkeursontwerpers en producenten zijn voor grote winkelketens wereldwijd. Onze macarons worden momenteel verspreid in meer dan 30 landen.

BEZOEK ONS

ONZE WAARDEN

drapeau-belge

Belgische en handgemaakte productie

Al onze producten worden met de hand gemaakt in ons bedrijf in Luik, België.

drapeau-belge

Natuurlijke ingrediënten

Wij kennen de oorsprong van al onze ingrediënten en kunnen dus hun natuurlijke oorsprong garanderen, met inbegrip van de kleurstoffen.

certification-qualite

Kwaliteitscertificaten

PMSweet is IFS, BRC en Fairtrade gecertificeerd. U kunt ons certificaat hier downloaden.

ONZE WAARDEN

drapeau-belge

Belgische en handgemaakte productie

Al onze producten worden met de hand gemaakt in ons bedrijf in Luik, België.

drapeau-belge

Natuurlijke ingrediënten

Wij kennen de oorsprong van al onze ingrediënten en kunnen dus hun natuurlijke oorsprong garanderen, met inbegrip van de kleurstoffen.

certification-qualite

Kwaliteitscertificaten

PMSweet is IFS, BRC, Fairtrade en UTZ gecertificeerd. U kunt ons certificaat hier downloaden.

sucre

Suikerarme producten

Wij streven naar verfijnde en smakelijke producten en beperken de hoeveelheid suiker tot we het perfecte evenwicht vinden tussen de schelp en de ganache.

idee

Smaken op maat

Ons team is vindingrijk, creatief en heeft oog voor uw wensen: van smaakcombinaties tot kleurvariaties, zij kunnen alles samen met u bedenken.

exception

Zoet of hartig, uitzonderlijke bitterkoekjes

Onze bitterkoekjes combineren een knapperig omhulsel, gemaakt van amandelen en meringue, met een gulle, smeltende ganache.

poids

Macarons van 12, 15 en 20 gram

Wij bieden onze bitterkoekjes in verschillende maten aan. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u het juiste product voor uw gebied vindt.

idee

Personalisering van bitterkoekjes

Kleuren die passen bij uw imago, verschillende smaken of logo-opdruk, speciaal voor uw bedrijf.

logistique

Logistiek zoals u wilt

Dankzij onze logistieke partners leveren wij (EXW, CIF of DDP), regelmatig, zonder minimumbestelling en met lage logistieke kosten.

halal

Halal en Kosher assortiment op aanvraag

Wij streven ernaar te voldoen aan de behoeften van elk van onze klanten. En elk van de jouwe.

idee

Smaken op maat

Al onze producten worden gemaakt in ons bedrijf in Luik, België.

Getuigenis van Mercotte

“Het is alsof je Michael ziet opgroeien. Deze jongen heeft talent. Waarom heb ik hem nooit gezien op Meilleur Pâtissier? Waarschijnlijk omdat hij al in zijn werkplaatsen zat… Gelukkig nam hij de tijd om me in Parijs op te zoeken. We hebben elkaar kunnen ontmoeten en waarderen. Hij werkt altijd aan zijn recepten, hij evolueert en weet zich te omringen. Ik bedank hem dat hij een beetje aan me denkt. Veel geluk, Michaël, en een goede inzet!

Parijs, 20 juni 2015 – Mercotte, Frans eetcriticus, blogger en foodie.

Ontdek meer over ons bedrijf!

Beelden zeggen meer dan woorden!