PMSWEET

AMBACHTELIJK LUXEGEBAK
VOOR PROFESSIONELE ZOETEKAUWEN 

PMSweet is ontstaan uit de ontmoeting van twee passies.

Die van Michaël Labro, een student geneeskunde met een voorliefde voor macarons, enerzijds en die van Philippe Lhoest, professioneel actief in de gastronomie en de voedingsindustrie anderzijds.

Het begint allemaal in 2011 in de keuken van Michaëls moeder, waar de jongeman zijn meest gewaagde ideeën uittest en zijn enorme creativiteit de vrije loop laat. Nadat hij zijn koekjes eerst van deur tot deur aan de man brengt, gaan vervolgens de deuren van gerenommeerde cliënten voor hem open. De formule blijkt populair, de vraag explodeert en het ene nieuwe idee volgt op het andere. Zo bedenkt hij bijvoorbeeld een hartige versie van zijn succeskoekje!

Dan komt Michaël Philippe tegen. We schrijven 2013. Samen verbeteren ze de infrastructuur, stellen de logistiek op punt en breiden de verkoop uit, eerst op nationaal niveau en later ook buiten de landsgrenzen. Dat doen ze zonder dat hun product aan kwaliteit, smaak of aroma moet inboeten. Resultaat? De Luikse macaron komt overal ter wereld op tafel.

Vandaag brengen deze twee inventieve ondernemers met smaak hun visie op kwaliteit en originaliteit in de praktijk, onder het motto dat enkel het beste goed genoeg is. Dat doen ze met een bedrijf dat erin geslaagd is te groeien en toch de artisanale aanpak die kwalitatieve 

BEZOEK ONS

ONZE WAARDEN

drapeau-belge

Belgische en handgemaakte productie

Al onze producten worden met de hand gemaakt in ons bedrijf in Luik, België.

drapeau-belge

Natuurlijke ingrediënten

Wij kennen de oorsprong van al onze ingrediënten en kunnen dus hun natuurlijke oorsprong garanderen, met inbegrip van de kleurstoffen.

certification-qualite

Kwaliteitscertificaten

PMSweet is IFS, BRC en Fairtrade gecertificeerd. U kunt ons certificaat hier downloaden.

ONZE WAARDEN

drapeau-belge

Belgische en handgemaakte productie

Al onze producten worden met de hand gemaakt in ons bedrijf in Luik, België.

drapeau-belge

Natuurlijke ingrediënten

Wij kennen de oorsprong van al onze ingrediënten en kunnen dus hun natuurlijke oorsprong garanderen, met inbegrip van de kleurstoffen.

certification-qualite

Kwaliteitscertificaten

PMSweet is IFS, BRC, Fairtrade en UTZ gecertificeerd. U kunt ons certificaat hier downloaden.

sucre

Suikerarme producten

Wij streven naar verfijnde en smakelijke producten en beperken de hoeveelheid suiker tot we het perfecte evenwicht vinden tussen de schelp en de ganache.

idee

Smaken op maat

Ons team is vindingrijk, creatief en heeft oog voor uw wensen: van smaakcombinaties tot kleurvariaties, zij kunnen alles samen met u bedenken.

exception

Zoet of hartig, uitzonderlijke bitterkoekjes

Onze bitterkoekjes combineren een knapperig omhulsel, gemaakt van amandelen en meringue, met een gulle, smeltende ganache.

poids

Macarons van 12, 15 en 20 gram

Wij bieden onze bitterkoekjes in verschillende maten aan. Zo kunt u er altijd zeker van zijn dat u het juiste product voor uw gebied vindt.

idee

Personalisering van bitterkoekjes

Kleuren die passen bij uw imago, verschillende smaken of logo-opdruk, speciaal voor uw bedrijf.

logistique

Logistiek zoals u wilt

Dankzij onze logistieke partners leveren wij (EXW, CIF of DDP), regelmatig, zonder minimumbestelling en met lage logistieke kosten.

halal

Halal en Kosher assortiment op aanvraag

Wij streven ernaar te voldoen aan de behoeften van elk van onze klanten. En elk van de jouwe.

idee

Smaken op maat

Al onze producten worden gemaakt in ons bedrijf in Luik, België.

Getuigenis van Mercotte

“Het is alsof je Michael ziet opgroeien. Deze jongen heeft talent. Waarom heb ik hem nooit gezien op Meilleur Pâtissier? Waarschijnlijk omdat hij al in zijn werkplaatsen zat… Gelukkig nam hij de tijd om me in Parijs op te zoeken. We hebben elkaar kunnen ontmoeten en waarderen. Hij werkt altijd aan zijn recepten, hij evolueert en weet zich te omringen. Ik bedank hem dat hij een beetje aan me denkt. Veel geluk, Michaël, en een goede inzet!

Parijs, 20 juni 2015 – Mercotte, Frans eetcriticus, blogger en foodie.

Ontdek meer over ons bedrijf!

Beelden zeggen meer dan woorden!